Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Na een lange dag wil je ontspannen in je tuin of op je balkon, omringd door comfort en stijl. Het Omkeerbaar Binnen & Buitenkleed uit de Gemini collectie van Elle Decoration is perfect voor dit moment. Dit veelzijdige kleed is speciaal ontworpen voor buitengebruik en voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Het omkeerbare ontwerp biedt twee verschillende looks, zodat je eenvoudig de sfeer kunt veranderen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat het kleed bestand is tegen intensief gebruik en weersinvloeden, waardoor het ook geschikt is voor binnen, bijvoorbeeld in je serre of overdekte veranda.

Omkeerbaar Binnen & Buitenkleed - Gemini Gemêleerd Grijs/Zwart is verkrijgbaar in de afmetingen 80x150 cm, 80x250 cm, 80x350 cm, 120x170 cm, 160x230 cm, 200x290 cm en 240x340 cm

Elle Decoration staat bekend om zijn combinatie van vakmanschap en moderne ontwerpen. Het merk biedt producten die zowel stijlvol als praktisch zijn, en die je leefruimte een verfijnde uitstraling geven. Of je nu een gezellige, uitnodigende sfeer wilt creëren of een functionele en stijlvolle oplossing zoekt voor je buitenruimte, Elle Decoration biedt het allemaal. Voeg een vleugje verfijning en comfort toe aan je huis en tuin met de prachtige en praktische vloerkleden van Elle Decoration.

Productspecificaties

SKU
9509226264186
Materiaal
100% Polypropyleen
Materiaal Achterkant
100% Polypropyleen
Poolhoogte
5mm
Gewicht
1,35kg/m²
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen & Buiten
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou