Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Fes Shaggy Vloerkleed

Op zoek naar een traditioneel Berber stijl vloerkleed met extra gezelligheid? Dan is het Fes Shaggy vloerkleed perfect voor jou. Dit unieke ontwerp, geïnspireerd op de Berber cultuur, brengt een wereldse uitstraling in je woonkamer of slaapkamer. Het kleed is met de hand vervaardigd van 100% wol, wat zorgt voor een heerlijk zacht gevoel onder je voeten en extra duurzaamheid. De levendige kleuren, gecombineerd met een neutrale achtergrond, maken het vloerkleed eenvoudig te combineren met diverse interieurstijlen.

Belangrijke kenmerken van het Fes Shaggy Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% wol
  • Materiaal Achterkant: 100% katoen
  • Productietechniek: Handgetuft
  • Productieland: India
  • Dichtheid: 3500 g/m²
  • Ontwerp: Traditionele Berber stijl, met handgemaakt ontwerp
  • Onderhoud: Verwacht lichte woluitval, wat normaal is bij een wollen kleed. Stofzuig regelmatig om de zachtheid te behouden en losse vezels te verwijderen. Knip eventuele losse vezels af in plaats van ze eruit te trekken. Bij morsen, dep direct met een vochtige witte doek en voorkom oververzadiging van de vezels om ze zacht en pluizig te houden. Gebruik een antislipmat om verschuiven te voorkomen. Draai het vloerkleed elke paar maanden om de levensduur te verlengen.

Het Fes Shaggy Vloerkleed combineert een traditionele Berber uitstraling met moderne gezelligheid, perfect voor elke ruimte in huis.

Productspecificaties

SKU
9506773348871

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou