Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Dit prachtige vloerkleed uit de Cosy Calida collectie brengt een gevoel van luxe en comfort in jouw interieur. Met zijn zachte, hoge pool voelt het kleed heerlijk aan onder de voeten en zorgt het direct voor een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte. Het frisse groene kleed is een ware eyecatcher die niet alleen opvalt door zijn prachtige kleur, maar ook door de rijke textuur die het een verfijnde uitstraling geeft. Koude voeten zijn verleden tijd met dit comfortabele vloerkleed dat elke kamer omtovert tot een knusse plek.

Hoogpolig vloerkleed - Cosy Calida Groen is beschikbaar in verschillende maten, namelijk: 80x150 cm, 120x170 cm, 160x230 cm en 200x290 cm.

Het vloerkleed Cosy Calida komt uit de prestigieuze collectie van Elle Decoration, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, stijlvolle interieurproducten. Met een focus op kwaliteit en design biedt Elle Decoration producten die luxe en comfort perfect weten te combineren. De Cosy Calida collectie weerspiegelt deze filosofie door vloerkleden te leveren die niet alleen mooi ogen, maar ook praktisch en duurzaam zijn. Welke ruimte ga jij verrijken met deze prachtige toevoeging?

Productspecificaties

SKU
9501857189869

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Hoogpolig vloerkleed - Cosy Calida Groen
Hoogpolig vloerkleed - Cosy Calida Groen

Deliverytime

89,95