Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Het Imagination Saveh vloerkleed verwelkomt je met zijn rijke, luxe textuur zodra je thuiskomt na een lange dag. Dit vintage vloerkleed creëert een warme en uitnodigende sfeer in je woonkamer of slaapkamer. De levendige kleuren, gecombineerd met een prachtig, gedetailleerd patroon, geven je interieur een unieke en elegante uitstraling. Elk stuk uit de Imagination collectie is met zorg vervaardigd, wat een authentiek en uniek karakter toevoegt aan je ruimte. Laat de Imagination collectie jouw interieur transformeren met zijn tijdloze stijl en hoogwaardige afwerking.

Vintage vloerkleed - Imagination Saveh Crème/Goud is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 80x150 cm, 120x160 cm, 160x230 cm en 200x290 cm.

De Imagination Collectie combineert traditioneel vakmanschap met vintage ontwerpen, waardoor je huis zowel stijlvol als praktisch wordt. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren, een kindvriendelijke ruimte nodig hebt, of gewoon een elegant en functioneel vloerkleed zoekt, de Imagination Collectie biedt het allemaal. Voeg een vleugje karakter en comfort toe aan je huis met deze prachtige en functionele vloerkleden, die elk een verhaal vertellen.

Productspecificaties

SKU
9502396892258
Materiaal
Polyester
Materiaal Achterkant
Polyester
Poolhoogte
5mm
Gewicht
900g/m2
Productiemethode
Machinaal geweven
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor: Binnen of buiten?
Binnen
Anti allergie
Ja
Gecertificeerd
OEKO-TEX®

Reviews

5 / 5Gemiddelde uit 1 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Tineke op 4 September 2024
    Mooi kleed voor weinig, blij mee
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou