Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
44% sale
Productomschrijving

Na een lange dag thuiskomen en direct de zachte, luxe textuur van het vloerkleed uit de Mystic Grooves collectie onder je voeten voelen, is een ervaring van ultiem comfort. Dit moderne vloerkleed in Japandi-stijl brengt een kalme, warme en uitnodigende sfeer in je woonkamer of slaapkamer. Met zijn subtiele, elegante design voegt het vloerkleed moeiteloos stijl toe aan elke inrichting, waardoor jouw huis verandert in een serene oase van rust en comfort. De tijdloze charme van de Mystic Grooves collectie tilt jouw interieur naar een hoger niveau.

Modern vloerkleed - Mystic Grooves Crème is beschikbaar in verschillende afmetingen: 80x150 cm, 160x230 cm en 200x290 cm, waardoor er altijd een passende maat is voor jouw ruimte.

De Mystic Grooves collectie staat voor vakmanschap en een minimalistisch design, waardoor jouw huis zowel stijlvol als praktisch blijft. Het vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig polyester dat niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook eenvoudig te onderhouden is. De antisliplaag aan de achterkant zorgt ervoor dat het kleed stevig op zijn plek blijft, zelfs op gladde vloeren. Of je nu een knusse, kindvriendelijke omgeving wilt creëren of simpelweg op zoek bent naar een elegant vloerkleed, de Mystic Grooves collectie biedt het allemaal.


Productspecificaties

SKU
9504725699125

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Modern vloerkleed - Mystic Grooves Crème
Modern vloerkleed - Mystic Grooves Crème

Deliverytime

59,9534,95