Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Matilda Abstract Vloerkleed

Dit machinaal vervaardigde vloerkleed is de perfecte aanvulling voor jouw ruimte, met een stijlvol ontwerp dat barst van de details. Het intrigerende geometrische patroon is geweven van space dyed garen, wat meerdere lagen dimensie creëert en een glanseffect biedt dat het licht in jouw woonkamer of slaapkamer vangt. Afgewerkt met een subtiele bohemian franjes, is het vloerkleed ook beschikbaar in een lopersmaat.

Belangrijke kenmerken van het Matilda Abstract Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% polyester
  • Materiaal Achterkant: 45% katoen, 40% polyester, 15% latex
  • Productietechniek: Machinaal vervaardigd
  • Productieland: Turkije
  • Dichtheid: 2505 g/m²
  • Poolhoogte: ca. 7 mm
  • Ontwerp: Trendy geometrisch patroon

Onderhoud: Rol het vloerkleed uit en laat het 24 uur rusten voordat je het gebruikt. Onderhoud jouw vloerkleed door het te schudden om vastgehouden vuil en puin te verwijderen en regelmatig te stofzuigen zonder de borstel om beschadiging van de vezels te voorkomen. Knip losse vezels zorgvuldig af met een schaar, trek ze niet eruit. Bij morsen, dep onmiddellijk en maak schoon met een vochtige witte doek. Laat het drogen en schud het op om de vezels weer op te fluffen. Voeg een antislipmat toe om verschuiven te voorkomen. Draai het vloerkleed om de paar maanden om de levensduur te verlengen.

Het Matilda Abstract Vloerkleed voegt een trendy touch toe aan elke kamer en is perfect voor zowel moderne als bohemian interieurs.

Productspecificaties

SKU
9508255328982

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou