Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Laagpolig vloerkleed Asher - Naturel

Geef uw interieur een frisse en eigentijdse uitstraling met het Asher Geometric Modern Wool Rug. Dit trendy vloerkleed is gemaakt van 100% wol, wat niet alleen zorgt voor een heerlijk zachte en comfortabele textuur, maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan uw woon- of eetkamer en andere gemeenschappelijke ruimtes. Het opvallende geometrische zigzagpatroon geeft dit kleed een unieke en moderne look, waardoor het een echte eyecatcher is die diepte en dimensie toevoegt aan elk interieur.

Het vloerkleed is prachtig met de hand gesneden en biedt naast een elegante uitstraling ook praktische voordelen. Wol is van nature vlekbestendig, waardoor het kleed ideaal is voor drukbezochte ruimtes en huishoudens. De achterkant is gemaakt van 100% katoen voor extra stabiliteit en duurzaamheid.

Belangrijke kenmerken van de Asher Geometric Modern Wool Rug:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% wol
  • Materiaal Achterkant: 100% katoen
  • Productietechniek: Gun tufted
  • Productieland: India
  • Poolhoogte: Laagpolig
  • Dichtheid: 3200 g/m²
  • Onderhoud: Regelmatig stofzuigen om de vezels zacht en pluizig te houden. Knip losse vezels af en trek ze niet uit. Bij morsen, dep onmiddellijk en reinig met een vochtige witte doek. Vermijd wrijven of oververzadiging van de vezels.
  • Bijzonderheden: Wol is een natuurlijk materiaal en lichte pluisvorming is normaal. Rol het kleed uit en laat het 24 uur liggen voordat u het in gebruik neemt. Voor extra veiligheid kunt u een antislipmat onder het kleed plaatsen. Draai het kleed om de paar maanden om de levensduur te verlengen.

Laat het Asher Geometric Modern Wool Rug een stijlvol en modern statement maken in uw woning. De combinatie van hedendaags design en natuurlijk comfort maakt dit vloerkleed de perfecte keuze voor elk interieur.

Productspecificaties

SKU
9503483259787

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou