Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Laagpolig Vloerkleed Check Blue - Abstract - Blauw

Ontdek de moderne elegantie van ons Laagpolig Vloerkleed Check Blue, een eigentijdse herinterpretatie van het klassieke rasterpatroon. Dit vloerkleed, uitgevoerd in een prachtig abstract blauw design, combineert strakke lijnen met een speelse mix van hoge en lage poolribben, waardoor het vloerkleed een subtiele diepte en textuur krijgt. Het is een perfecte aanvulling voor elke ruimte die een statement wil maken met een minimalistische en toch opvallende uitstraling.

Het vloerkleed is met de hand getuft van 100% wol, wat zorgt voor een luxueuze, zachte uitstraling en tegelijkertijd functionele voordelen biedt zoals geluids- en warmte-isolatie. De achterkant is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Dankzij de natuurlijke vlekbestendige eigenschappen van wol is dit vloerkleed niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor drukbezochte ruimtes. Wol is van nature vuilafstotend, waardoor uw vloerkleed langer schoon blijft.

Belangrijke kenmerken van de Laagpolig Vloerkleed Check Blue:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% wol
  • Materiaal Achterkant: 100% katoen
  • Productietechniek: Handgetuft
  • Productieland: India
  • Poolhoogte: Laagpolig
  • Dichtheid: 3000 g/m²
  • Onderhoud: Regelmatig stofzuigen. Knip losse vezels af en trek ze niet uit. Voor het reinigen van vlekken, dep voorzichtig met een vochtige witte doek en vermijd overmatig natmaken.
  • Bijzonderheden: Wol is een natuurlijk vezel en lichte pluisvorming is normaal. Rol het kleed uit en laat het 24 uur rusten voor gebruik. Voor extra veiligheid kunt u een antislip onder het kleed plaatsen en het vloerkleed om de paar maanden draaien om de levensduur te verlengen.

Laat het Laagpolig Vloerkleed Check Blue uw ruimte omtoveren tot een plek van stijl en comfort met zijn unieke mix van design en duurzaamheid. Perfect voor wie houdt van modern met een vleugje abstractie.

Productspecificaties

SKU
9507894827481

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou