Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Checkerboard Wool Modern Vloerkleed

Het Checkerboard Wool Modern vloerkleed is een subtiele en eigentijdse keuze voor het creëren van een textuurrijk middelpunt in elke kamer. Dit vloerkleed is zorgvuldig met de hand gesneden, waardoor een uniek multidimensionaal dambordpatroon ontstaat dankzij de zachte hoge en lage poolstructuur. Het vloerkleed is vervaardigd van 100% wol, wat niet alleen zorgt voor een comfortabele en warme sfeer, maar ook praktische voordelen biedt zoals vlekbestendigheid en eenvoudig onderhoud.

De achterkant van het kleed is gemaakt van 100% katoen, wat bijdraagt aan extra stabiliteit en duurzaamheid, waardoor het kleed perfect geschikt is voor zowel drukke als rustige ruimtes in huis.

Belangrijke kenmerken van de Checkerboard Wool Modern Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% wol
  • Materiaal Achterkant: 100% katoen
  • Productietechniek: Gun tufted
  • Productieland: India
  • Poolhoogte: Hoog-laag structuur voor extra dimensie
  • Dichtheid: 3200 g/m²
  • Onderhoud: Stofzuig regelmatig om de pool zacht en schoon te houden. Knip eventuele losse vezels af in plaats van ze eruit te trekken. Voor vlekken, dep direct met een vochtige witte doek en vermijd wrijven of overmatig natmaken van de vezels.
  • Bijzonderheden: Rol het kleed uit en laat het 24 uur rusten voor gebruik. Voeg een antislipmat toe om verschuiven te voorkomen en draai het kleed om de paar maanden voor gelijkmatige slijtage.

Breng met het Checkerboard Wool Modern vloerkleed een moderne en warme uitstraling in uw huis. Met zijn unieke patroon en natuurlijke voordelen is het de perfecte aanvulling voor elke ruimte.

Productspecificaties

SKU
9504635856786

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Laagpolig vloerkleed Checkerboard - Blauw
Laagpolig vloerkleed Checkerboard - Blauw

Deliverytime

149,95