Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Dream Wool Blend Global Vloerkleed

Droomachtig van naam, droomachtig van aard! U zult gegarandeerd verliefd worden op het Dream Wool Blend Global vloerkleed. Dit vloerkleed combineert een moderne twist met de klassieke stijl van vintage antieke kleden en biedt een prachtige mix van textuur en patroon. De hoog-laagstructuur voegt subtiele details toe zonder overweldigend te zijn, waardoor het kleed veelzijdig en ingetogen blijft.

De mix van 84% wol, 9% polyester, 6% katoen en 1% viscose zorgt voor een buitengewoon duurzame en natuurlijke vlekbestendige kwaliteit. Dit maakt het vloerkleed ideaal voor drukbezochte ruimtes, zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Belangrijke kenmerken van het Dream Wool Blend Global Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 84% wol, 9% polyester, 6% katoen, 1% viscose
  • Achterkant: Geen backing
  • Productietechniek: Handgeweven
  • Productieland: India
  • Poolhoogte: Hoog-laag textuur
  • Dichtheid: 1200 g/m²
  • Onderhoud: Stofzuig regelmatig om het kleed in goede conditie te houden. Knip losse vezels af en trek ze niet uit. Bij morsen, dep direct met een vochtige witte doek zonder wrijven of overmatig natmaken van de vezels.
  • Bijzonderheden: Wol is een natuurlijk materiaal, dus lichte pluisvorming is normaal. Rol het vloerkleed uit en laat het 24 uur rusten voor gebruik. Voeg een antislipmat toe om verschuiven te voorkomen. Draai het kleed om de paar maanden om de levensduur te verlengen.

Met zijn wereldse ontwerp en duurzame materialen is het Dream Wool Blend Global vloerkleed de perfecte keuze voor elke ruimte die een moderne en toch tijdloze uitstraling zoekt.

Productspecificaties

SKU
9502614181454

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou