Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Drew Braid Stripe Jute Vloerkleed

Jute zoals je het nog nooit hebt gezien! Ons Drew Braid Stripe jute vloerkleed combineert een nieuwe, innovatieve soumak handvlechttechniek met traditionele lineaire vlechten om een twist te geven aan de klassieke jute look. Dit eenvoudige ontwerp zit vol textuur en biedt daarnaast de voordelen van duurzaamheid. Het is ook beschikbaar in loperformaten, perfect voor gangen of entreehallen, om wat extra stijl toe te voegen aan de rest van je huis.

Belangrijke kenmerken van het Drew Braid Jute Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 74% kenaf, 26% katoen
  • Achterkant: Geen backing
  • Productietechniek: Handgeweven met soumak vlechttechniek
  • Productieland: India
  • Dichtheid: 3250 g/m²
  • Onderhoud: Schud het kleed regelmatig om vuil en stof te verwijderen. Gebruik een stofzuiger met een mondstukbevestiging. Knip losse vezels af in plaats van ze eruit te trekken. Bij morsen, dep onmiddellijk met een vochtige witte doek en voorkom oververzadiging van de vezels. Laat het kleed op natuurlijke wijze drogen.
  • Bijzonderheden: Natuurlijke vezelvloerkleden zoals jute, sisal en zeegras zijn gemaakt van plantaardige materialen, dus elk kleed is uniek en natuurlijk mooi. Rol het vloerkleed uit en laat het 24 uur rusten voor het eerste gebruik. Gebruik een antislipmat om verschuiven te voorkomen en draai het kleed om de paar maanden om de levensduur te verlengen.

Met zijn innovatieve vlechttechniek en natuurlijke materialen is het Drew Braid Border jute vloerkleed een stijlvolle en duurzame keuze voor elk interieur.

Productspecificaties

SKU
9507995229610

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou