Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Elodie Traditional Vloerkleed

Het Elodie Traditional vloerkleed brengt een moderne twist op een vintage-geïnspireerd ontwerp. Dit vloerkleed is vervaardigd van space-dyed garen, wat zorgt voor subtiele texturen en een variatie in poolhoogtes die het licht vangen en vanuit elke hoek een visueel spektakel bieden. De glans op de pool voegt een extra dimensie toe en laat het vloerkleed echt opvallen, terwijl het ingetogen kleurenpalet moeiteloos past bij diverse interieurstijlen. Ook beschikbaar in een loperformaat, ideaal voor gangen of smalle ruimtes.

Belangrijke kenmerken van het Elodie Traditional Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% polyester
  • Materiaal Achterkant: 45% katoen, 40% polyester, 15% latex
  • Productietechniek: Machinaal vervaardigd
  • Productieland: Turkije
  • Dichtheid: 1794 g/m²
  • Onderhoud: Schud regelmatig om vuil en stof te verwijderen. Stofzuig zonder klopborstel om schade aan de vezels te voorkomen. Knip losse vezels af in plaats van ze eruit te trekken. Bij morsen, dep direct met een vochtige witte doek en laat het kleed drogen. Schud het kleed na het drogen om de vezels weer op te frissen.
  • Bijzonderheden: Het vloerkleed heeft een subtiele glans dankzij de ruimte geverfde garens en biedt een moderne uitstraling met een tijdloos patroon. Gebruik een antislipmat om verschuiven te voorkomen. Draai het kleed om de paar maanden om een gelijkmatige slijtage te waarborgen en de levensduur te verlengen.

Met zijn opvallende glanseffect en eigentijdse patroon is het Elodie Traditional vloerkleed de perfecte combinatie van klassiek en modern, en een geweldige aanvulling voor elk interieur.

Productspecificaties

SKU
9501692181776

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou