Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Iris Traditioneel Vloerkleed

Het Iris Traditioneel Vloerkleed is met zorg handgemaakt van 100% wol. Dit kleed combineert een handgetufte wol lusstructuur met een traditioneel bloemenontwerp, wat het vloerkleed echt tot een pronkstuk maakt. Het lus-effect benadrukt de fijne details van het ontwerp, terwijl de bloemenrand het kleed een bijzondere uitstraling geeft. Met zijn duurzaamheid en natuurlijke warmte-isolerende eigenschappen is dit vloerkleed ideaal voor een gezellige woonkamer of een knus leeshoekje.

Belangrijke kenmerken van het Iris Traditioneel Vloerkleed:

  • Materiaal Vloerkleed: 100% wol
  • Materiaal Achterkant: 100% katoen
  • Productietechniek: Handgetuft
  • Productieland: India
  • Dichtheid: 3400 g/m²
  • Ontwerp: Traditioneel bloemenmotief met een lusstructuur
  • Onderhoud: Wol is een natuurlijk materiaal en enige vezelafgifte is te verwachten. Rol het vloerkleed uit en laat het 24 uur rusten voordat je het gebruikt. Stofzuig het kleed regelmatig om het in topconditie te houden. Knip losse vezels zorgvuldig af in plaats van ze eruit te trekken. Bij morsen, direct deppen en schoonmaken met een vochtige witte doek. Voeg een antislipmat toe om verschuiven te voorkomen. Draai het kleed om de paar maanden om de levensduur te verlengen.

Met zijn prachtige traditionele bloemenontwerp en hoogwaardige materialen voegt het Iris Traditioneel Vloerkleed warmte en stijl toe aan elk interieur.

Productspecificaties

SKU
9502166669127

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou