Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Het Jute Buitenkleed - Elisabeth Naturel / Bruin van Villeroy & Boch combineert elegantie met uitzonderlijke kwaliteit. Dit vloerkleed is ontworpen om zowel binnen als buiten een stijlvolle en warme sfeer te creëren. Het gebruik van 100% polypropyleen zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid, terwijl de latex achterkant zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat het kleed verschuift. De volledig gefestoneerde randen garanderen een nette afwerking en extra duurzaamheid, terwijl de natuurlijke jute-look een vleugje rustieke charme toevoegt aan elke ruimte.

Jute Buitenkleed - Elisabeth Naturel / Bruin is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je de perfecte maat kunt kiezen voor jouw interieur of buitenruimte. De afmetingen zijn: 115x170 cm, 155x230 cm en 190x290 cm.

Villeroy & Boch, opgericht in 1748, is een van de meest toonaangevende merken in de wereld van interieurdesign. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige producten, variërend van keramiek en porselein tot vloerkleden en accessoires. Met meer dan 275 jaar vakmanschap en innovatie heeft Villeroy & Boch een sterke reputatie opgebouwd, waarbij elk product is ontworpen om zowel stijl als functionaliteit te bieden.

Productspecificaties

SKU
9501142983394

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou