Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Hoogpolig Vloerkleed Leon

Breng luxe en comfort in je huis met het hoogpolige vloerkleed Leon. Dit vloerkleed is perfect voor iedereen die stijl en comfort waardeert. De dikke, zachte vezels voelen heerlijk aan onder de voeten en creëren een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte. Plaats het in je woonkamer, slaapkamer of kantoor voor een directe boost in warmte en luxe.

Eigentijds design en kwaliteit

Met zijn moderne en verfijnde design past het vloerkleed Leon perfect in diverse interieurstijlen, van klassiek tot eigentijds. Het subtiele kleurenschema en de rijke textuur maken het een stijlvolle aanvulling op elk interieur. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit vloerkleed niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam en slijtvast, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Kies voor het hoogpolig vloerkleed Leon als je op zoek bent naar een combinatie van luxe, comfort en stijl. Het prachtige design en de hoogwaardige materialen maken dit vloerkleed een waardevolle investering voor je interieur. Voeg het vandaag nog toe aan je winkelwagen en ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van Leon!

  • Materiaal: Polyester
  • Poolhoogte: 15 mm
  • Slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Onderhoud:

Regelmatig stofzuigen met een standaard stofzuiger. Gebruik geen stofzuiger met borstel om beschadiging van het vloerkleed te voorkomen. Dep vlekken voorzichtig met een vochtige doek en verwijder ze met een tapijtreinigingsmiddel dat verkrijgbaar is in de winkel. Het vloerkleed mag niet nat worden schoongemaakt.

Professionele reiniging wordt aanbevolen voor het beste resultaat en langdurig behoud van de kwaliteit.

Productspecificaties

SKU
9507855758366

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou