Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
0
0
Gratis verzending en retourneren
Gratis telefonisch advies
Achteraf betalen met Klarna
Productomschrijving

Het Villeroy & Boch jute vloerkleed Rosalie voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je interieur. Dit prachtige vloerkleed, uitgevoerd in Naturel/Crème, biedt een rustige en uitnodigende sfeer voor elke kamer in je huis. De subtiele, effen tinten, gecombineerd met de authentieke textuur van jute, geven je interieur een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Elk Rosalie vloerkleed is zorgvuldig vervaardigd, wat zorgt voor een duurzaam en uniek karakter in je ruimte. Laat het Villeroy & Boch jute vloerkleed jouw interieur transformeren met zijn natuurlijke schoonheid en hoogwaardige afwerking.

Jute vloerkleed - Rosalie Naturel/Crème is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 80x200 cm, 80x300 cm, 120x170 cm, 160x230 cm en 200x290 cm.

De Villeroy & Boch Collectie combineert traditioneel vakmanschap met moderne elegantie, waardoor je huis zowel stijlvol als praktisch wordt. Of je nu een rustige sfeer wilt creëren, een natuurlijk element wilt toevoegen, of gewoon een duurzaam en functioneel vloerkleed zoekt, de Rosalie Collectie biedt het allemaal. Voeg een vleugje natuur en comfort toe aan je huis met deze prachtige en functionele vloerkleden, die elk een verhaal vertellen.

Productspecificaties

SKU
9504491675538

Reviews

0 / 5Gemiddelde uit 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou